- Dissenyaràs nous productes i serveis adaptats a les noves tecnologies.
- Lideraràs els objectius estratègics d’organitzacions i empreses hoteleres i de restauració.
- Seràs capaç d’entendre els nous tipus de client i contribuiràs a una cultura empresarial orientada al client.
- Coneixeràs les últimes tendències en gestió directiva del sector d’Allotjament i el Food & Beverage.
- Contribuiràs a millorar l’equilibri estructural entre la indústria hotelera i de restauració i el seu entorn mediambiental.
- El Màster inclou un extens programa de visites a empreses, xerrades d’experts i professionals de l'hoteleria i la restauració per entendre els seus reptes i el seu funcionament real.
- Obtindràs un títol oficial de màster ja que el CETT està adscrit a la Universitat de Barcelona.
Tria una de les dues especialitzacions
Dirigiràs hotels en els nous entorns digitals i reinventaràs el sector davant les crisis com la de la COVID-19. Dissenyaràs i implementaràs estratègies comercials per a les empreses hoteleres, optimitzaràs els recursos econòmics, financers i humans, i sabràs avaluar inversions i prendre decisions sobre nous projectes.
Ens adaptem a tu i a les teves necessitats personals i professionals. Per això t’oferim aquesta especialització en dues modalitats: una presencial, al Campus CETT-UB, i una Live Online, on podràs seguir les classes a través d’un streaming en directe des d’allà on estiguis.
Sortides professionals:
- Direcció estratègica d’hotels, empreses d’allotjament o grups hotelers
- Creació d’experiències en l’entorn hoteler
- Gestió d’operacions en hotels
- Responsable dels departaments corporatius en cadenes hoteleres
- Responsable de màrqueting d’una organització hotelera
- Consultor/a o formador per a empreses d’allotjaments turístics
- Emprenedor/a en el sector de l’allotjament i de la restauració
Aprendràs les últimes tendències del Food & Beverage, amb una visió global i multidisciplinària de les empreses de restauració i dels nous negocis gastronòmics. Innovaràs amb nous models de negoci, podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques i et centraràs en la creació d’experiències memorables. A més, seràs capaç de transformar i adaptar el sector de la restauració davant la situació post-Covid.
Sortides professionals:
- Gerent de negocis de restauració
- Director/a o encarregat d’Aliments i Begudes (Food & Beverage)
- Supervisor/a d’operacions de centres de col·lectivitats
- Gerent o gestor de l’àrea d’expansió en el sector de restauració
- Emprenedor/a en el sector de la restauració
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades per emprenedors que volen iniciar projectes de tota mena. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única i els seus atractius turístics que porten a uns 10 milions de visitants anuals.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades per emprenedors que volen iniciar projectes de tota mena. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única i els seus atractius turístics que porten a uns 10 milions de visitants anuals.