Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals de la hoteleria i la restauració

Lidera i dirigeix les empreses hoteleres i de restauració del futur

Potencia les teves competències directives i el teu esperit innovador

La transformació digital, la nova legislació ambiental, la globalització i les noves tendències en gestió directiva estan transformant radicalment els fonaments de les empreses i organitzacions. En conseqüència, s’estan creant noves oportunitats de negocis turístics, hotelers i de restauració.

Si vols formar part del canvi, el Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB serà una peça clau per liderar i adaptar els projectes empresarials hotelers i de restauració als nous entorns digitals. Potenciem les teves competències directives perquè puguis contribuir a l’aplicació de models de gestió més eficaços i fomentem el teu esperit innovador i emprenedor. 

També pots fer el màster 100% en anglès!

MODHIR Direcció Hotelera
MODHIR Direcció restauració
Què t'aportarà aquest Màster?
  • Dissenyaràs nous productes i serveis adaptats a les noves tecnologies.
  • Lideraràs els objectius estratègics d’organitzacions i empreses hoteleres i de restauració.
  • Seràs capaç d’entendre els nous tipus de client i contribuiràs a una cultura empresarial orientada al client.
  • Coneixeràs les últimes tendències en gestió directiva del sector d’Allotjament i el Food & Beverage.
  • Contribuiràs a millorar l’equilibri estructural entre la indústria hotelera i de restauració i el seu entorn mediambiental.
  • El Màster inclou un extens programa de visites a empreses, xerrades d’experts i professionals de l'hoteleria i la restauració per entendre els seus reptes i el seu funcionament real.
  • Obtindràs un títol oficial de màster ja que el CETT està adscrit a la Universitat de Barcelona.

Tria una de les dues especialitzacions

Dirigiràs hotels en els nous entorns digitals i reinventaràs el sector davant les crisis com la de la COVID-19. Dissenyaràs i implementaràs estratègies comercials per a les empreses hoteleres, optimitzaràs els recursos econòmics, financers i humans, i sabràs avaluar inversions i prendre decisions sobre nous projectes.

 

Ens adaptem a tu i a les teves necessitats personals i professionals. Per això t’oferim aquesta especialització en dues modalitats: una presencial, al Campus CETT-UB, i una blended. Aquesta última modalitat consta de 8 mesos de formació online i tres setmanes de classes presencials al mes de juny, de caràcter pràctic.

Sortides professionals:

  • Direcció estratègica d’hotels, empreses d’allotjament o grups hotelers
  • Creació d’experiències en l’entorn hoteler
  • Gestió d’operacions en hotels
  • Responsable dels departaments corporatius en cadenes hoteleres

 

  • Responsable de màrqueting d’una organització hotelera
  • Consultor/a o formador per a empreses d’allotjaments turístics
  • Emprenedor/a en el sector de l’allotjament i de la restauració

Aprendràs les últimes tendències del Food & Beverage, amb una visió global i multidisciplinària de les empreses de restauració i dels nous negocis gastronòmics. Innovaràs amb nous models de negoci, podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques i et centraràs en la creació d’experiències memorables. A més, seràs capaç de transformar i adaptar el sector de la restauració davant la situació post-Covid.

Sortides professionals:

  • Gerent de negocis de restauració
  • Director/a o encarregat d’Aliments i Begudes (Food & Beverage)
  • Supervisor/a d’operacions de centres de col·lectivitats

 

  • Gerent o gestor de l’àrea d’expansió en el sector de restauració
  • Emprenedor/a en el sector de la restauració

Pràctiques i inserció laboral

  • Et beneficiaràs de la vinculació del CETT amb les millors empreses. Tenim convenis de col·laboració amb més de 900 companyies i organitzacions turístiques i hoteleres.
  • Podràs fer pràctiques curriculars i extracurriculars remunerades.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% son internacionals.
  • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 20.000 antics alumnes.

Almanac Hotels
Brava Hoteles
Carrefour
Cerdanya Ecoresort
Cotton House
Grupo Cardasso
H10
Hilton
HISOP
Hotel·lo
HotelsDot
Melia
Palladium Hotel Group
agora
Smart Rooms Company
Mandarin Oriental Barcelona
Ohla Barcelona Hotels

Testimonis

"Els professors són professionals amb molta experiència"
Danilly Condori Lerpido
"Tots els nostres professors són veritables professionals i és fascinant escoltar les seves històries de la vida real"
Jessica Peiffer
"Davant l'escenari d'incertesa actual, la millor decisió ha estat apostar per la formació i quin centre millor que al CETT"
Julia Llebaria Mas
Professorat
Amb el Màster Oficial en Direcció Hotelera i de Restauració et formaràs de la mà de professorat amb experiència i en actiu. L'equip docent del CETT són professionals d'empreses líders del sector hoteler i de la restauració que et proporcionaran una connexió directa amb la realitat del sector i t'ajudaran a prendre decisions estratègiques i operatives en contextos dinàmics i àgils.
Alex Urgell
Cluster Director of Revenue Management Arts Barcelona & W Barcelona en Marriott International
Esther Comín
Business Owner en Positive Hospitality Coaching
Isaac Lozano
Lecturer of Hospitality and Hotel and Restaurant Management

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la restauració i el turisme

Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA