- Amb el Curs d'Iniciació a la Sommelieria semipresencial del CETT adquiriràs i ampliaràs la teva formació com a professional en el món de la viticultura, la producció i l'elaboració de vins
- Aprendràs a crear i gestionar l'oferta d'un establiment de restauració o de venda de vi
- Podràs reconèixer les seves característiques diferencials com el color, l'aroma, el gust i el tacte, entre altres, utilitzant el llenguatge tècnic més apropiat
- Faràs visites a empreses. D'aquesta manera, coneixeràs les vinyes, la metodologia de vinificació i les particularitats enològiques del vi que elaboren
- Aprendràs la teoria en les sessions online i després consolidaràs aquests coneixements, posant focus en el tast del vi, a les classes pràctiques a les instal·lacions del CETT-UB
- Podràs realitzar el curs complet o estudiar un o més mòduls de manera individual
- Gràcies al Diploma de Sommelier del CETT-UB aconseguiràs habilitats i dominaràs el món del vi, l'anàlisi sensorial, el maridatge, l'elaboració de la carta i el servei del vi
- Ampliaràs els teus coneixements per a gestionar i elaborar la carta de vins i begudes
- Coneixeràs les regles del maridatge, per a poder donar resposta a les necessitats i inquietuds dels diferents clients
- Podràs donar resposta als reptes comercials, de màrqueting, de transformació digital i vinculats a la sostenibilitat que afronta el sector vinícola
- Comprendràs la diversitat del sector i les necessitats, i podràs prendre decisions en la gestió davant contextos dinàmics i incerts
- Obtindràs una titulació de la UB i reconeguda per l'Associació Catalana de Sommeliers i la Unió d'Associacions Espanyola de Sommeliers
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.