Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals de dietètica

Cuida el futur a través de l’alimentació

Professionalitza’t en salut i benestar a través de la nutrició

Especialitza’t en dietètica i nutrició per dissenyar plans alimentaris personalitzats, promoure hàbits saludables i contribuir activament al benestar de les persones en un sector amb gran projecció.

Aprofundeix en àrees com la dietoteràpia, la microbiologia alimentària, el control de qualitat i l’educació sanitària, i adquireix les competències necessàries per treballar tant en l’àmbit clínic com en la restauració col·lectiva.

T’oferim una formació pràctica, actual i orientada a la realitat laboral, amb pràctiques professionals en entorns reals que et prepararan per fer el salt al món laboral amb seguretat i solvència.

Per què estudiar aquest cicle?
  • Realitzaràs 2.000 hores de formació incloent un període de pràctiques i formació culinària.
  • Consolidaràs els coneixements, habilitats i competències tècniques en empreses reals del sector.
  • Asseguraràs el compliment de la normativa vigent en entorns relacionats amb la dietètica.
  • Desenvoluparàs coneixements pràctics en tècniques culinàries.
  • Adquiriràs competències en la promoció de la salut en diferents entorns.
  • Aplicaràs protocols de control en totes les etapes del procés alimentari.
  • Et formaràs per elaborar dietes personalitzades adaptades a les necessitats individuals i col·lectives.
  • Al finalitzar el curs, obtindràs la titulació oficial de Técnic Superior en Dietètica.
Sortides professionals
  • Tècnic/a en dietètica i nutrició.
  • Responsable d'alimentació en empreses de serveis de menjars.
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Tècnic/a de suport en unitats hospitalàries o consultes de nutrició.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitàri/a.
  • Especialista en control de qualitat i seguretat alimentària en la indústria.
  • Assesor/a en projectes de promoció de la salut pública i alimentació col·lectiva.

Pràctiques i inserció laboral

  • Model pedagògic d’ensenyament i aprenentatge personalitzat basat en l’experiència pràctica.
  • Més de 410 hores de pràctiques en empreses amb conveni de col·laboració i més de 150 hores de formació culinària.
  • Podràs fer mobilitat acadèmica i pràctiques internacionals gràcies a la Beca Erasmus +.
  • Aplicació teòrica y pràctica en els events organitzats al Grup CETT como els Premis Alimara o el Smart Tourism Congress Barcelona.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 1.100 ofertes laborals a l’any.
  • Alta inserció laboral dels graduats, d’un 90%.
  • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 22.000 antics alumnes.

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

+0

nacionalitats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de dietètica


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA