- Obtindràs una doble titulació en només tres anys: la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i el diploma de pastisseria del CETT.
- Dissenyaràs ofertes gastronòmiques, de vins, de pastisseria, de menjar vegà, sense al·lèrgens, i molt més.
- Adquiriràs coneixements tècnics i competències específiques de l'àrea de cuina i pastisseria i de l'àrea de serveis de restaurant i competències transversals, molt valorades al sector.
- El CETT està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a centre de formació professional integrada (Centre FPCAT) . Podràs accedir a oportunitats formatives i d’orientació pensades pels diferents moments de la teva vida professional.
- Tindràs un coneixement profund de la restauració que t'ajudarà a trobar feina ràpidament.
- Tindràs tutorització individual acadèmica i orientació professional: potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d'avaluació continuada.
- Els grups són reduïts i les classes són en horari de matí. A més, tenim un 100% d'inserció laboral dels nostres estudiants!
- Quan acabis, podràs continuar estudiant al CETT, amb accés directe a Cicles de Grau Superior.
- Restaurants i empreses o entitats vinculades a l’alta cuina
- Sector de la restauració en hotels
- Empreses de càterings
- Empreses d’organització de banquets i esdeveniments gastronòmics
- Àrees de la restauració col·lectiva (elaboració i servei d’aliments en hospitals, escoles, residències, etc.)
- Xef o cap de partida
- Pastisser/a de restaurant
- Responsable d’economat
- Director/a de sala (maître)
- Bàrman
- Responsable de projectes de restauració
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades per emprenedors que volen iniciar algun projecte de tota mena. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita plena d’oportunitats que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos de camp, mar i muntanya.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades per emprenedors que volen iniciar algun projecte de tota mena. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita plena d’oportunitats que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos de camp, mar i muntanya.