Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals

Endinsa’t en el món de la cuina i la pastisseria

Converteix-te en un professional polivalent

Amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria del CETT et convertiràs en un professional polivalent, amb coneixements tècnics de cuina i pastisseria de restaurant. Si el que busques és treballar en restaurants, hotels, càterings i esdeveniments, aquesta és la formació que necessites!

 

Per què estudiar aquest cicle?
  • Obtindràs una doble titulació en només tres anys: la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i el diploma de pastisseria del CETT. 
  • Dissenyaràs ofertes gastronòmiques, de vins, de pastisseria, de menjar vegà, sense al·lèrgens, i molt més. 
  • Adquiriràs coneixements tècnics i competències específiques de l'àrea de cuina i pastisseria i de l'àrea de serveis de restaurant i competències transversals, molt valorades al sector. 
  • El CETT està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a centre de formació professional integrada (Centre FPCAT) . Podràs accedir a oportunitats formatives i d’orientació pensades pels diferents moments de la teva vida professional.
  • Tindràs un coneixement profund de la restauració que t'ajudarà a trobar feina ràpidament. 
  • Tindràs tutorització individual acadèmica i orientació professional: potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d'avaluació continuada. 
  • Els grups són reduïts i les classes són en horari de matí. A més, tenim un 100% d'inserció laboral dels nostres estudiants! 
  • Quan acabis, podràs continuar estudiant al CETT, amb accés directe a Cicles de Grau Superior. 
Sortides professionals
Podràs treballar en:
  • Restaurants i empreses o entitats vinculades a l’alta cuina
  • Sector de la restauració en hotels
  • Empreses de càterings
  • Empreses d’organització de banquets i esdeveniments gastronòmics
  • Àrees de la restauració col·lectiva (elaboració i servei d’aliments en hospitals, escoles, residències, etc.)
En càrrecs com:
  • Xef o cap de partida
  • Pastisser/a de restaurant
  • Responsable d’economat
  • Director/a de sala (maître)
  • Bàrman
  • Responsable de projectes de restauració

Pràctiques i inserció laboral

  • Més del 60% de la formació és pràctica.
  • 12 aules tècniques de cuina, sommelieria i pastisseria que incorporen els darrers equipaments tècnics.
  • Al CETT podràs practicar en entorns professionals reals: Aula Restaurant i Fòrum, Hotel Alimara i Residència Àgora BCN que et prepararan per a la realitat del món laboral.
  • Podràs fer pràctiques als millors restaurants gràcies a la vinculació del CETT amb les millors empreses del món culinari.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% son internacionals.
  • Podràs fer pràctiques internacionals gràcies a la beca Erasmus +.
  • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 20.000 antics alumnes.

Pastisseria Canal
pastisseria foix
pastisseria dolç
Escribà
Ochiai
Chocolate Factory
El Celler de Can Roca

Testimonis

"Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics."
Aida Alvarez Fuster
"Visitar el Fòrum Gastronòmic va ser una experiéncia única en la que vaig poder conèixer i aprofundir en el sector"
Joan Gil
"El métode d'ensenyament permet combinar classes teórico-pràctiques i el treball en equip imitant als professionals de la cuina"
Marta Flotats

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la restauració i el turisme


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA