- És el primer Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s’ofereix a Catalunya, un territori clau a escala mundial en la indústria i la producció agroalimentàries.
- Gaudiràs del prestigi del coneixement expert del CETT, amb més de cinquanta anys de trajectòria i experiència en turisme, hoteleria i gastronomia.
- Faràs la teva formació en dos campus diferents (el Campus CETT-UB i el Campus de l’Alimentació de Torribera-UB).
- Podràs fer mobilitat acadèmica i pràctiques a l’estranger gràcies als més de 900 convenis amb empreses del sector.
- El Grau compta amb l’assessorament gastronòmic del reconegut xef català Joan Roca, que participa de forma activa en la formació.
- Faràs pràctiques en restaurants de renom i empreses capdavanteres del sector.
- Aprendràs en unes instal·lacions equipades amb la darrera tecnologia: laboratoris i aules tècniques de cuina, sommelieria i pastisseria.
- Gaudiràs d’ún clima internacional amb estudiants universitaris d’arreu del món.
- Aprofundiràs en la innovació, la creativitat, el coneixement científic, de la sostenibilitat i del coneixement agroalimentari, amb professors de prestigi i reconeguts en l'àmbit professional.
- Durant el grau es fan multitud de projectes de ciència i cuina, amb tallers gastronòmics i la participació activa en congressos i jornades.
- El 90% de l’alumnat troba feina en acabar el Grau, i el 50% ho fa en càrrecs de responsabilitat.
Tria una de les dues especialitzacions del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Podràs desenvolupar tècniques innovadores en l’alta cuina. També podràs dedicar-te a la cuina creativa amb un coneixement complet dels productes des del punt de vista cientificotecnològic, culinari i gastronòmic.
A més, crearàs productes alimentaris innovadors amb el procés culinari més adequat i aplicaràs els estàndards de qualitat, salut i legislació alimentària. Per últim, gestionaràs i dirigiràs projectes sostenibles i operacions i processos del sector de la restauració comercial.
Sortides professionals:
- Xef d’alta cuina
- Xef de R+D
- Gestió econòmica de les empreses de la restauració comercial
- Innovació i creativitat en propostes gastronòmiques
Lideraràs les empreses de la indústria alimentària i de les col·lectivitats i destacaràs en innovació i creativitat en departaments d’R+D de la indústria gastronòmica. A més, aprendràs a analitzar el mercat i a detectar noves oportunitats, dissenyaràs ofertes gastronòmiques i dirigiràs operacions i processos de restauració.
Sortides professionals:
- Responsable de gestió i administració d’empreses de restauració
- Xef de R+D
- Innovació i creativitat en propostes gastronòmiques
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.