- Amb el Diploma de Xef Professional aprendràs a dissenyar i elaborar creacions gastronòmiques extraordinàries
- Coneixeràs i dominaràs, en nou mesos, des de les tècniques de cuina bàsiques fins a les últimes innovacions en cuina de vanguardia
- Estaràs al dia dels processos culinaris i les seves eines, i de les últimes tendències internacionals i per a clients amb necessitats diverses
- Practicaràs elaboracions de pastisseria, així com tast de vins i maridatge, per adquirir una visió global de la gastronomia
- Aconseguiràs un perfil professional de xef, gràcies a la formació 100% pràctica i a les 250 hores de pràctiques de cuiner
- Posaràs a prova el teu aprenentatge amb la Pop-up Gastronomic Experience, un projecte de restauració i gastronomia d'aplicació integral amb clients reals
- El Diploma Superior de Xef Executiu Integral del CETT-UB et donarà les eines per convertir-te en un líder gastronòmic complet per afrontar els reptes de la indústria culinària actual
- Dissenyat per a professionals de la cuina amb experiència, treballaràs creant plats innovadors tenint en compte la sostenibilitat
- Podràs escollir entre els 2 mòduls i triar si vols especialitzar-te en: pastisseria, gastronomia sostenible o cuina inclusiva
- Coneixeràs aspectes fonamentals del producte global, incloent-hi la cuina sostenible zero waste, la cuina de substitució i la nutrició
- Aprendràs a utilitzar eines d'avantguarda per a la cuina i la gestió del teu negoci, i podràs posar en pràctica tots els coneixements adquirits a les nostres aules especialitzades
- Sessions de mentoria personalitzada i possibilitat de pràctiques externes de 225 hores, oferint orientació i suport per assolir èxits en els teus projectes
- Amb el Diploma Superior de Pastisseria del CETT-UB milloraràs les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica
- Coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs portar a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d'obrador i de restaurant
- Aprendràs tècniques de belles arts per despertar la teva creativitat i desenvolupar una cuina dolça única i personal
- Descobriràs les últimes tendències en pastisseria i rebosteria. També com oferir cuina dolça de substitució d'alta pastisseria a clients amb preferències i restriccions alimentàries
- Estudiaràs una pastisseria amb una visió científica, el que t'ajudarà a crear i no només reproduir receptes
- Realitzaràs les sessions teòrico-pràctiques asíncrones, és a dir, estudiant quan tu prefereixis Les classes 100% pràctiques les realitzaràs a les aules especialitzades del CETT-UB
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.