Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals de dietètica
Per què estudiar aquest cicle?
- Realitzaràs 2.000 hores de formació incloent un període de pràctiques i formació culinària.
- Consolidaràs els coneixements, habilitats i competències tècniques en empreses reals del sector.
- Asseguraràs el compliment de la normativa vigent en entorns relacionats amb la dietètica.
- Desenvoluparàs coneixements pràctics en tècniques culinàries.
- Adquiriràs competències en la promoció de la salut en diferents entorns.
- Aplicaràs protocols de control en totes les etapes del procés alimentari.
- Et formaràs per elaborar dietes personalitzades adaptades a les necessitats individuals i col·lectives.
- Al finalitzar el curs, obtindràs la titulació oficial de Técnic Superior en Dietètica.
Sortides professionals
- Tècnic/a en dietètica i nutrició.
- Responsable d'alimentació en empreses de serveis de menjars.
- Tècnic/a en higiene dels aliments.
- Tècnic/a de suport en unitats hospitalàries o consultes de nutrició.
- Consultor/a en alimentació.
- Educador/a sanitàri/a.
- Especialista en control de qualitat i seguretat alimentària en la indústria.
- Assesor/a en projectes de promoció de la salut pública i alimentació col·lectiva.
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
+0
nacionalitats
Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de dietètica