- Amb el Diploma de Xef Professional aprendràs a dissenyar i elaborar creacions gastronòmiques extraordinàries
- Coneixeràs i dominaràs, en nou mesos, des de les tècniques de cuina bàsiques fins a les últimes innovacions en cuina de vanguardia
- Estaràs al dia dels processos culinaris i les seves eines, i de les últimes tendències internacionals i per a clients amb necessitats diverses
- Practicaràs elaboracions de pastisseria, així com tast de vins i maridatge, per adquirir una visió global de la gastronomia
- Aconseguiràs un perfil professional de xef, gràcies a la formació 100% pràctica i a les 250 hores de pràctiques de cuiner
- Posaràs a prova el teu aprenentatge amb la Pop-up Gastronomic Experience, un projecte de restauració i gastronomia d'aplicació integral amb clients reals
- El Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB ampliarà les teves habilitats de cuina des d'una visió tècnica i de gestió
- Elaboraràs plats d'alta cuina, alhora que, mitjançant la pràctica, dominaràs les diferents tècniques de cuina bàsica i de vanguardia
- Descobriràs les últimes tècniques d'avantguarda per dominar la cuina molecular i les diferents textures del menjar.
- Coneixeràs aspectes fonamentals de la gestió de negocis de restauració, com els processos de compres i la traçabilitat del producte, així com altres aspectes de la direcció estratègica
- Podràs aplicar de forma immediata els coneixements, ja que la formació està dissenyada perquè puguis implementar els aprenentatges en el teu dia a dia
- Aprendràs amb unes classes teòric-practiques amb un component demostratiu
- Amb el Diploma Superior de Pastisseria del CETT-UB milloraràs les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica
- Coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs portar a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d'obrador i de restaurant
- Aprendràs tècniques de belles arts per despertar la teva creativitat i desenvolupar una cuina dolça única i personal
- Descobriràs les últimes tendències en pastisseria i rebosteria. També com oferir cuina dolça de substitució d'alta pastisseria a clients amb preferències i restriccions alimentàries
- Estudiaràs una pastisseria amb una visió científica, el que t'ajudarà a crear i no només reproduir receptes
- Realitzaràs les sessions teòrico-pràctiques asíncrones, és a dir, estudiant quan tu prefereixis Les classes 100% pràctiques les realitzaràs a les aules especialitzades del CETT-UB
- Amb el Curs de Xef Expert del CETT aconseguiràs la palanca transformadora per impulsar-te com a xef d'excel·lència
- Obtindràs l'expertesa de les tècniques culinàries mitjançant el seu perfeccionament i una visió artística-creativa
- Potenciaràs les habilitats en gestió empresarial d'un negoci per desenvolupar-te amb rigor, creativitat i eficiència competitiva
- Aprendràs a aplicar els àmbits de la bellesa, la creació i l'art per produir emocions mitjançant la gastronomia
- Aprofundiràs en el coneixement dels processos culinaris, els fonaments de la física i la química, la botànica i altres disciplines aplicades
- Desenvoluparàs un sentit crític constructiu entorn de la creació culinària i la gestió optimitzada de recursos
- Amb el curs d'Innovació en Producció de Gastronomia Sostenible podràs crear una oferta gastronòmica segons els paràmetres de la sostenibilitat: circularitat, inclusivitat i responsabilitat
- Aprendràs a transformar els processos i dissenyar una oferta inclusiva i zero-wasted
- Coneixeràs disciplines com la neurogastronomia, el food design o l'alimentació personalitzada per a dissenyar una experiència única
- Aprendràs al mateix temps que apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es realitzen en les aules especialitzades del Campus CETT-UB
- Adquiriràs les eines per poder crear el teu negoci o projecte gastronòmic com a emprenedor
- Podràs accedir a la borsa d'ofertes de pràctiques en empreses o optar per fer un projecte d'investigació culinària
- Amb el curs de Gestió Sostenible en Restauració adquiriràs els coneixements per gestionar un negoci gastronòmic de manera sostenible
- Aprendràs design thinking i tècniques d'open innovation. A més, aprofundiràs en àmbits com la neurogastronomia, el food design o l'alimentació personalitzada
- Sabràs com comunicar i comercialitzar per donar resposta a les noves demandes d'alimentació ecològica dels comensals
- Coneixeràs tots els passos de la cadena d'aprovisionament, el que t'ajudarà a minimitzar el seu impacte d'aprovisionament i a millorar la seva eficiència energètica
- Aprendràs al mateix temps que apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es realitzen a les aules especialitzades del campus del CETT
- Podràs realitzar pràctiques a qualsevol de les empreses amb les quals el CETT té conveni de col·laboració
- Amb el curs de Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats adquiriràs les eines necessàries per dirigir amb èxit departaments de food and beverage, empreses de restauració, càtering i col·lectivitats
- Aplicaràs directament els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o a través dels reptes proposats per l'equip docent
- Coneixeràs nous models de negoci innovadors com les dark kitchens o els restaurants pop-up
- Milloraràs les teves habilitats i podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques
- Coneixeràs diferents perfils professionals, a les classes o amb les visites d'especialistes, que et permetran crear la teva pròpia xarxa de contactes
- Podràs realitzar pràctiques en empreses líders, on coneixeràs de primera mà els nous models de negoci
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.