Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals de la gastronomia

Crea projectes de gastronomia sostenible, accessible i responsable amb el nostre entorn

Dona resposta a la necessitat de transformació del sector gastronòmic

Les noves generacions de clients busquen empreses que tinguin la seva mateixa filosofia i respecte pel medi ambient i que es relacionin amb ells en un entorn digital.  

Amb el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, lideraràs la conversió del sector gastronòmic amb una visió holística que inclou les tres vessants de la sostenibilitat: la societat, l’economia i el medi ambient, i també conduiràs els negocis de restauració cap a una economia circular amb l’ajuda de la innovació i les noves tecnologies.

Què t'aportarà aquest Màster?
 • Adaptaràs els negocis gastronòmics als paràmetres del desenvolupament sostenible, aprofitant al màxim tots els aliments i evitant el malbaratament.
 • Donaràs resposta als plans de sostenibilitat com el Green Deal de la Unió Europea o els ODS de les Nacions Unides.
 • Crearàs solucions i nous models de negoci, que assegurin una gastronomia accessible per a tothom.
 • Integraràs estratègies que actuin sobre la biodiversitat d'aliments, la producció ecològica i la transició cap a les energies sostenibles.
 • Garantiràs la competitivitat del negoci a través de la innovació i evolució tecnològica amb una visió sostenible.
 • El Màster inclou un extens programa de visites a empreses, xerrades d’experts i professionals del sector perquè vegis i entenguis els processos vers la sostenibilitat dels negocis i projectes.
 • Podràs fer pràctiques curriculars o extracurriculars en una empresa o organització gràcies als més de 900 convenis de col·laboració amb empreses del CETT-UB.
 • Obtindràs un títol oficial de màster ja que el CETT està adscrit a la Universitat de Barcelona i et permetrà accedir a programes de doctorat.
 • Si no tens titulació oficial, pots cursar el Diploma d'Extensió Universitària en Gestió Sostenible en Restauració o en Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles. Per més informació contacta amb info@cett.cat.

Tria una de les dues especialitzacions del Màster

Aprendràs eines estratègiques per gestionar un nou negoci gastronòmic sostenible o transformar un negoci ja existent en una empresa sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Sortides professionals:

 • Director/a en gestió de projectes de Gastronomia Sostenible.
 • Gestor/a especialitzat en adaptació a la circularitat, accessibilitat i responsabilitat social de negocis gastronòmics.
 • Dissenyador/a de negocis i serveis gastronòmics accessibles.
 • Gestor/a de projectes gastronòmics en entorns d’innovació corporativa, globals i/o digitals.

Aprendràs a crear una oferta gastronòmica Zero-Wasted, inclusiva i responsable per a aconseguir un futur amb negocis de restauració respectuosos amb el medi ambient i amb les persones.

 

Sortides professionals:

 • Director/a en gestió de projectes de Gastronomia Sostenible.
 • Tècnic/a d’R+D+I en adaptació circular i accessible de processos culinaris.
 • Investigador/a en aplicació de sostenibilitat en l’entorn gastronòmic.
 • Gestor/a especialitzat en transformació circular i accessible de processos en negocis.

Pràctiques i inserció laboral

 • Et beneficiaràs de la vinculació del CETT amb les millors empreses. Tenim convenis de col·laboració amb més de 900 companyies i organitzacions turístiques.
 • Podràs fer pràctiques curriculars i extracurriculars remunerades.
 • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% son internacionals.
 • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 20.000 antics alumnes.

Plataforma Aprofitem els Aliments
Restaurant Xavier Pellicer
Sehrs Food
Teresa Carles FK
agora

Testimonis

"No només he après conceptes, mètodes i tècniques, sinó que també he après nous valors"
Paula Gehrig
"Estudiar en el CETT m'ha permès trobar un treball en el qual puc aplicar tots els coneixements adquirits en el màster"
Jennifer Diaz
"Davant l'escenari d'incertesa actual, la millor decisió ha estat apostar per la formació i quin centre millor que al CETT"
Julia Llebaria Mas
Professorat
Amb el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible del CETT et formaràs de la mà de professorat amb experiència i en actiu. L'equip docent del CETT són professionals d'empreses líders del sector de la gastronomia que et proporcionaran una connexió directa amb la realitat del sector i t'ajudaran a crear negocis gastronòmics basats en els principis de la sostenibilitat.
Sergio Gil
Director General de la Fundació Restaurantes Sostenibles
Alvar Gràcia
Senior Researcher - Bioresources & Agrifood Technologies Environmental & BIO Technologies a LEITAT
Raquel Diaz
Responsable de l'àrea de projectes a Espigoladors

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

 • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
 • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
 • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la gastronomia


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA