Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals

Dirigeix serveis d’aliments i begudes

Gestiona empreses gastronòmiques des d’un punt de vista empresarial

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Serveis en Restauració et donarà les claus per ser un expert en gestió, organització i desenvolupament de serveis en restaurants, càterings i esdeveniments gastronòmics. 

Si vols ser director de restaurant, maître-cap de sala, responsable de l’àrea d’aliments i begudes, o crear el teu propi negoci, aquesta és la teva formació! 

 

cicle superior restauració
Per què estudiar aquest cicle?
  • Obtindràs la titulació oficial de formació professional en Grau Superior en Direcció de Serveis de Restauració en dos cursos i comptaràs amb una àmplia visió tècnica i de gestió que t’ajudarà a trobar feina ràpidament.
  • Esdevindràs un professional amb unes competències transversals molt valorades en un sector que reclama persones resolutives, amb capacitat per aplicar canvis, aportar solucions i innovar.
  • Tindràs una visió i un coneixement dels diferents tipus de serveis de restauració, des dels més clàssics fins als més innovadors, passant per l’alta gastronomia.
  • Assistiràs a sessions formatives amb professionals del sector i visites professionals a empreses i esdeveniments gastronòmics.
  • Tindràs tutorització individual acadèmica i orientació professional: potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d’avaluació continuada.
  • Els grups són reduïts i les classes són en torn de matí. A més tenim un 100% d'inserció laboral dels nostres estudiants!
  • Gaudiràs d'un campus amb 12 aules tècniques amb equipament professional d'alt nivell.
Sortides professionals
Podràs treballar en:
  • Restauració hotelera (banquets, serveis de restauració, esdeveniments, etc.).
  • Restauració comercial (restaurants).
  • Restauració col·lectiva (caterings, escoles, residències, etc.).
  • Empreses vinculades amb els serveis d’aliments i begudes.
En càrrecs com:
  • Cap de sala/Maître
  • Cap de sala per a col·lectivitats
  • Cap d’operacions en caterings
  • Responsable de bar i de restaurant
  • Director/a d’aliments i begudes
  • Director/a de restaurant o d’àrea de restauració

Pràctiques i inserció laboral

  • Bossa de treball i pràctiques amb acompanyament personalitzat.
  • 416 hores de pràctiques en empreses de restauració referents del sector gastronòmic. 
  • Podràs fer pràctiques internacionals gràcies a la beca Erasmus +.
  • Al CETT podràs practicar en entorns professionals reals: Aula Restaurant i Fòrum, Hotel Alimara i Residència Àgora BCN.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% son internacionals.
  • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 20.000 antics alumnes.

Grupo Cardasso
Cotton House
El Celler de Can Roca
Via Venetto
7 portes
europastry
Lekue
Sehrs Food
dos palillos
Maheso
Chocolate Factory

Testimonis

"Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics."
Aida Alvarez Fuster
"Visitar el Fòrum Gastronòmic va ser una experiéncia única en la que vaig poder conèixer i aprofundir en el sector"
Joan Gil

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la restauració i el turisme


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA