- Sabràs dissenyar i crear una oferta gastronòmica de cuina i pastisseria, tradicional o bé innovadora, amb criteris de sostenibilitat i inclusius (vegana, sense al·lergògens, etc.).
- Aprendràs a dirigir, dissenyar, organitzar i establir els processos de producció i serveis en una cuina.
- Sabràs gestionar en l’àmbit econòmic un establiment de restauració per assolir els objectius desitjats.
- Coneixeràs com aplicar els protocols de qualitat, la normativa d’higiene, la prevenció de riscos laborals, la sostenibilitat i la protecció ambiental.
- El CETT està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a centre de formació professional integrada (Centre FPCAT) . Podràs accedir a oportunitats formatives i d’orientació pensades pels diferents moments de la teva vida professional.
- El nostre professorat és expert i amb experiència en el sector.
- Tindràs tutorització individual acadèmica i orientació professional: potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d’avaluació continuada.
- Els grups són reduïts i les classes són en torn de matí. A més tenim un 100% d'inserció laboral dels nostres estudiants!
- Gaudiràs de sessions formatives amb professionals del sector i visites professionals a empreses i esdeveniments gastronòmics.
- Restauració comercial (restaurants).
- Empreses vinculades amb la restauració en hotels.
- Empreses d’esdeveniments (banquets, caterings, etc.).
- Restauració col·lectiva (escoles, residències, etc.).
- Xef o cap de cuina executiu.
- Director/a d’aliments i begudes.
- Cap de producció per a col·lectivitats.
- Cap d’operacions en caterings.
- Responsable de projectes de restauració.
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos del camp, el mar i la muntanya.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos del camp, el mar i la muntanya.